עוגיות•2 תבניות גדולות של תנור
עוגיות לב

הוראות הכנה
- 1מחממים תנור ל-170 מעלות.
- 2לשים את חומרי הבצק ונותנים לבצק לנוח כרבע שעה ויותר.
- 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים צורות של לבבות בעזרת חותכן.
- 4רצוי שהעוגיות יהיו דקות ככל האפשר כי הן מתנפחות בתנור.
- 5מסדרים בתבנית במרווחים קטנים וזורים סוכר לבן על כל עוגייה.
- 6אופים עד שהעוגיות מזהיבות (בערך כ-30 דקות). לשים לב - העוגיות נשרפות במהירות.
💡 טיפ מסבתא
אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה לקבלת טעם חמאתי יותר. גילה: 'אם יישאר מהן משהו'. חנן: 'יש שרופים?'. עופרי: המאכל האהוב עליי.

