מאפים ובצקים•כמות ל-20-25 בורקסים
בצק עלים ביתי לבורקס

הוראות הכנה
- 1לשים את כל החומרים פרט למרגרינה לבצק במשך 5-10 דקות ונותנים לו לנוח מעט.
- 2מחלקים את הבצק לשניים ולשים עוד פעם את שני החלקים.
- 3לאחר מנוחה, מרדדים כל חלק לעלה ומורחים מרגרינה.
- 4מקפלים חצי אחד עד לאמצע העלה, ואת החצי השני מעליו.
- 5מורחים מרגרינה מעל ושוב מקפלים.
- 6עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך כל הלילה.
- 7למחרת פותחים, מורחים עוד מרגרינה, סוגרים, מורחים שוב ומקפלים.
- 8מקררים עוד זמן מה. יש לעבוד עם הבצק כשהוא קר.
💡 טיפ מסבתא
"אני חייבת להעסיק עצמי אז עשיתי בצק עלים..."

