מרקים•סיר עמוק
מרק עוף צח

הוראות הכנה
- 1מנקים את הכנפיים: שורפים את השערות ומוציאים את העור.
- 2מכניסים לסיר עמוק עם מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
- 3מסננים את המים מהקצף שנוצר, מנקים ושוטפים את הכנפיים שוב.
- 4מחזירים את העוף לסיר עם המים המסוננים (או מים נקיים).
- 5מוסיפים את הירקות ואת אבקת המרק.
- 6מבשלים עד שהכל רך ומוכן.
💡 טיפ מסבתא
יפה: 'תשאירו לי אטריות!', 'אוהד, אתה אוהב תפוח אדמה נכון?'. דניאל: 'המרק של סבתא גילה הכי טעים'. שי: 'אולי אפשר עוד קצת מים במרק'. הערה: הסוד הוא הרבה חלקי עוף.

