מרקים•
מרק עגבניות עם אורז

הוראות הכנה
- 1מבשלים את העוף במים, מסננים ושוטפים את העוף.
- 2מחזירים את העוף לסיר עם המים המסוננים (או חדשים), ממלאים עד מלוא הסיר.
- 3מוסיפים רסק עגבניות ואורז.
- 4מתבלים במלח ואבקת מרק ומביאים לרתיחה.
- 5מכסים חלקית ומבשלים עד שהאורז רך (אם סמיך מדי - מוסיפים מים).
- 6בהגשה כל סועד מוסיף לימון לפי הטעם.
💡 טיפ מסבתא
סבתא גילה: 'זה מזכיר לי את אמא שלי'. טיפ כללי: מעוף אחד אפשר לעשות 3 מנות: שניצלים (חזה), כרעיים בתנור/אורז, ומהשאריות מרק עוף.

