עוגות•3 גלילות
שטרודל תפוחי עץ

הוראות הכנה
- 1מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2מאדים תפוחי עץ עם חמאה עד ריכוך.
- 3לפני הרידוד, מוסיפים לתפוחים צימוקים, קינמון וסוכר.
- 4מרדדים בצק, חותכים ל-3 חלקים. בכל חלק: מקפלים 1/3 לאמצע, חורצים בצד המקופל חריצים לאוורור.
- 5פותחים את הקיפול בתבנית, ממלאים במרכז בתערובת התפוחים ופירורי ביסקוויט.
- 6סוגרים את הגלילה (חלק עליון על תחתון).
- 7מברישים בביצה, אופים 20-30 דקות עד להזהבה. ניתן לפזר אבקת סוכר.
💡 טיפ מסבתא
גלית: מומלץ להגיש חם עם גלידת וניל. אמא: 'ראיתי תפוחים אז אמרתי בואי נעשה שטרודל'. גילה: 'יעל, הכנתי את העוגה שאת הכי אוהבת'.

