סלטים / חמוצים•
מרינג'אנה (פרוסות חציל בתחמיץ)

הוראות הכנה
- 1שוטפים ופורסים חצילים (עם הקליפה).
- 2ממליחים להגרת נוזלים (חצי שעה-שעה) ומנגבים (שושי: "העצלנים יכולים לוותר, למי אכפת?").
- 3מטגנים את החצילים משני הצדדים.
- 4מרתיחים את חומרי התחמיץ בפינג'אן ומקררים.
- 5מסדרים בכלי זכוכית שכבות: חצילים, פטרוזיליה ושום.
- 6יוצקים את החומץ בעדינות מעל.
💡 טיפ מסבתא
אוהד אוהב. שושי: רצוי כלי זכוכית "אמבטיה כמו של סבתא".

