עוגות•3 גלילות
רולדה עם ריבה, אגוזים וצימוקים

הוראות הכנה
- 1מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2מערבבים יבשים, מוסיפים מרגרינה וביצים ולשים לבצק (מוסיפים נוזלים או קמח לפי המרקם).
- 3מחלקים ל-3, מרדדים, מורחים ריבה ומפזרים אגוזים וצימוקים.
- 4מגלגלים לרולדה, מסמנים חריצים במרווחים של 2 ס"מ.
- 5מברישים בביצה ואופים כ-30 דקות עד הזהבה.
- 6לאחר צינון ניתן לפזר אבקת סוכר.
💡 טיפ מסבתא
גילה: 'וזה טעים וזה טוב וזה נשמר וכולם אוהבים'. העוגה מספר אחת אצלי.

