בשר ועוף•עוף שלם
עוף בתנור עם תפוחי אדמה

הוראות הכנה
- 1משרים את העוף במרינדה למשך הלילה.
- 2מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 3מסדרים עוף בתבנית, מפזרים נס קפה מעל.
- 4מסדרים תפוחי אדמה מתובלים מתחת לעוף. מוסיפים מעט מים לתחתית.
- 5אופים ב-200 מעלות ללא כיסוי (הופכים מדי פעם) עד השחמה.
- 6מנמיכים ל-170 מעלות, מכסים בנייר כסף ואופים שעתיים.
💡 טיפ מסבתא
שושי וליאור: "איך אני אוהבת את העוף של יפה!!!". טיפ: לשים את החזה למטה לעסיסיות.

