מתוקים•16 פחזניות גדולות
פחזניות

הוראות הכנה
- 1מרתיחים מים ומרגרינה. מוסיפים קמח ומערבבים לגוש בצק. מסירים מהאש.
- 2מוסיפים ביצים אחת אחת תוך ערבוב מהיר.
- 3מזלפים עיגולים בתבנית. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות.
- 4מורידים ל-140 מעלות לייבוש (כ-45 דקות). מצננים בתנור כבוי.
- 5ממלאים בקרם פטיסייר (מבושל על הגז ומצונן) או קצפת.
💡 טיפ מסבתא
ליאור/רוני: 'יש פחזניות!'. אוהד אוהב. גלית: זיכרון ילדות שלי.

